resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Atalanta
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 3368
    aston villa ligi bulunduğu yerlerde bitirebilirse(2-5 arası) ve zaniolo da rotasyonda kalabilirse, çok da umursamadan alır geçerler, net. 35-42m£ sıralamadan, totaldeyse 145-155m£ gelirleri olacak.

    ikinci bir konu, zaniolo’yu istediklerinde zaten ellerinde, taze bonservis verilmiş diaby, zaten kadroda olan watkins, genç palacio vardı. kenarda bailey vardı. emery de eşek değil, kendi istedi, bizim ki gibi fırsat transferi değil sonuçta, kafasında farklı bir planda kullanmak ya da takımda bir şekilde oyuncunun özelliklerinden yararlanabileceği pozisyon açabileceğini düşündü. ya da yedekten alıştırırım dedi kim bilir. ama yanlış olan bir şey varsa, 35 gol atan takımda, gol ya da asist katkısı üstünden eleştirilmesi. hücum hattı 18 gol atmış( 5 bailey, 8 watkins, 3 diaby, 2 palacio). bu kafada bakılacaksa 52m£ ödenen diaby daha büyük kaçmış. ama tabi o iş öyle değil. takım olarak iyi giden bir aston villa var, zaniolo da kendi rolünü bulmaya çalışıyor.

    şahsi fikrim alırlar, almazlarsa da buyursun gelsin premier lig görmüş, o süreci sakatlıksız atlatmış bir zaniolo, bizim burada izlediğimizden çok farklı şeyler katar takıma.

    https://youtube.com/..._X2R4?feature=shared

    https://youtube.com/...nbCLQ?feature=shared

    bunlar gibi 5-6 pozisyon var, legia maçında direkten dönen ama kaleci temasından dolayı asist yazılmayan pozisyon var.

    genelde sol açıkla, sol iç arası bir pozisyonda oynadığını da belirtelim unutmadan.

    son olarak, madem diyorum ki al gülüm ver gülüm bir şeyler olacak, şu garip anlaşmaya eski sevdalımız alex moreno‘yu dahil etsek diyorum hani olmaz ya, verecekleri paradan 5-7 bir şey düşsünler de devre arası bize versinler bu arkadaşı. bu sene 3 maç oynamış biri u21, gerçi 5 hafta sakatmış ama formayı alamamış iyileştikten sonra. ver abi alex artı 20-22m€, herkesin işi görülsün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın