• 152
    90. sayısında kapakta yine lucas neill yer almıştır. yamulmuyorsam bu kadar kısa sürede kapağa iki defa çıkan ilk futbolcumuzdur.

    içerik için:

    --- alıntı ---

    giovani dos santos
    ”burada kesinlikle bana gösterilen ilgiden mutluyum, ayrıca iyi bir takımda forma giyiyorum. galatasaray’da kesinlikle devam etmek istediğini söylemeliyim.” dergimizin 90. sayısında sorularımız yönelttiğimiz giovani dos santos’un açıklamalarından bir kesit. meksikalı futbolcu ile futbol üzerine keyifli bir sohbet dergimizin 90. sayısında.

    lucas neill ile gelibolu’da
    geçtiğimiz ay içerisinde avustralyalı futbolcumuz lucas neill, çanakkale’ye bir ziyarette bulundu. avustralya’nını one kanalı için program sunuculuğu yapan lucas ile birlikte gelibolu izlenimleri…

    kemal onar
    hani divan toplantılarında en ön sırada oturan galatasaray’ın duayenleri vardır ya, işte onlardan biri kemâl onar. 84 yaşında, galatasaray’ın 105 yıllık tarihinin yarısından çoğunun canlı şahidi ile galatasaray üzerine keyifli bir sohbet.

    ufuk ceylan
    galatasaray’ın bir başka devre arası transferi kaleci ufuk ceylan. futbolcu babanın kaleci oğlunun, kale çizgisine attığı ilk adımdan galatasaray’a uzanan hikayesi.

    cem sultan
    alt yaş gruplarından bu yana takip edilen bir isim olan cem sultan ile geleceği ve galatasaray üzerine yaptığımız söyleşi dergimiz sayfalarında

    sedat incesu
    avrupa’da ve dünyada toplam puan olarak ilk sırada bulunan ve son iki yıldır katıldığı bütün turnuvalarda kupalara ambargo koyan galatasaray tekerlekli sandalye basketbol takımı antrenörü sedat incesu, bu sayımızda konuğumuz oldu.

    ufuk özkan
    10 sene önce üç arkadaşın bir araya gelerek kurdukları “tiyatro kılçık” ile başlayan serüven, şuanda geniş aile dizisinin başrol oyunculuğuna uzandı. geniş aile’nin cevahir’i ufuk özkan ile sarı kırmızının da içinde olduğu bir sohbet.

    taraftarız… peki ama kimiz?
    geçtiğimiz ay içerisinde hürriyet gazetesinin ag araştırma şirketi’ne yaptırdığı türkiye’deki taraftar profillerine yönelik araştırma hayli ses getirdi. biz de anketin bütün sonuçlarını değerlendirmek ve bu sonuçların bize ne anlattığını daha iyi kavrayabilmek için adil gür yönetimindeki ag araştırma şirketi’nin kapısını çaldık ve sorularımızı adil gür’e yönelttik.

    sophia young
    üç sezon önce bugünkünden çok daha farklı şartlar altında galatasaray’a gelen sophia young, galatasaray forması ile şampiyonluğun peşinde, “türkiye’de galatasaray’dan başka bir takımda oynamayı asla düşünmem” diyen sophia’nın samimi açıklamaları dergimiz sayfalarında.

    galatasaray cafe crown’un bir sezonu
    bir sezon içine aynı anda sevinci üzüntüyü sığdıran galatasaray cafe crown geçtiğimiz yılı.

    sezon açılışları
    sezona atılan ilk adımdı. bir yaz transfer haberleri ile geçer ve ilk antrenman, ilk heyecan o gün yaşanırdı. sezon açılışları…

    tribün sanatçıları
    her önemli karşılaşma öncesi yaptıkları görsel şovlar, son yıllarda ali sami yen’de bir gelenek haline geldi. bu şovların arkasındaki ekiple bir araya geldik ve koreografilerin hikayelerini dinledik.

    rekora koşan adam: serdar tamaç
    galatasaray atletizm takımı’nın rekora doymayan sporcusu serdar tamaç, 2010 yılında bratislava ve viyana’daki yarışların ardından yeni hedefini avrupa şampiyonası olarak belirledi. serdar tamaç ve takım menajerimiz bülent mırız, yaz dönemi için görüşlerini bizlerle paylaştı.

    kürekte yükselme dönemi
    mart ayında sezonu açan kürek şubemiz’de hareketli günler var. şube kaptanımız osman güneri, kürek’te yeni hedefleri bizlerle paylaştı

    tüzük tarihi
    29 mayıs 2010 tarihinde yapılacak kongre ile galatasaray tüzüğü bir kez daha değişecek. yasal zorunlulukların dayattığı kongre öncesinde biz de galatasaray’ın tüzük tarihe uzandık.

    yenilmez armada: 1985-1986
    yenilmez armada tarihi serisinde 19985-1986 sezonundayız. yarı finalde çukurova, finalde ise efes pilsen’in mağlup edilerek şampiyonluğa ulaşılan sezonun tüm ayrıntıları…

    türk telekom arena: tarihi anlar
    türk telekom arena’da geçtiğimiz ay içerisinde sabit çatılar gökyüzüne yükselmeye başladı. stadımızdan son haberler dergimiz sayfalarında…

    kırılma anları
    bir an olur her şey değişir. bir kırılma, geleceği değiştirir. 10’dan geriye doğru bu kez kırılma anlarını sıraladık.

    aslan parçası
    aslan parçalarına sarı kırmızı sayfalar. haydi bakalım çocuklar, bu sayfalar da sizler için… galatasaray dergisi'nin 90. sayısında dünyaya çocukların gözünden bakmaya devam ediyoruz ve yine sarı kırmızı gözlüklerle.

    futbol ve hayat
    hayat futbola fena hâlde benziyor. galatasaray dergisi de, büyük ilgi gören bölümü “futbol ve hayat”da bu iki olgunun kesiştiği noktalara bakmaya devam ediyor. okuduğumuz kitaptaki bir satır, şans eseri karşılaştığımız bir fotoğraf karesi, bir internet sitesi ya da sokakta yürürken karşılaştığınız bir “an”… futbol ve hayat, galatasaray dergisi’nde…

    yakın ve uzak plan
    arşivlik fotoğraflarla günümüzden ve tarihimizden görsel anlar.

    maç günü
    galatasaray futbol, basketbol ve voleybol takımlarının maçlarından hiçbir yerde göremeyeceğiniz fotoğraflar ve maçların analizi…

    dünyadan futbol
    dünya futbolundan son haberler…

    nba'e bakış
    nba'de normal sezonun sonuna geliniyor. rekorlar alt üst olmaya devam ediyor. playoff yarışı, iyiden iyiye hız kazanıyor. nba'de geçtiğimiz ayı, yeni bölümümüzde değerlendiriyoruz.

    haberler
    geçtiğimiz ay sarı kırmızıya dair olanlar…

    ayın ardından
    ayın öne çıkanları…

    dakika 90
    bu ayki konuğumuz galatasaray’ın efsanevi isimlerinden coşkun özarı

    --- alıntı ---

    alıntı:galatasaray.org
App Store'dan indirin Google Play'den alın