resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 8092
    kimse farkında değil ama manu maçında yine sakatlandı icardi, maç içinde yerde kaldı, hareket edemedi ve devamında seke seke oynadı.
    (bkz: 8 aralık 2023 galatasaray adana demirspor maçı)'nın bizim adımıza adamı olup neden eleştirildiğini anlamadım. 3 tane kilit pas attı, 1 tane müthiş asist yaptı, 1 tane müthiş asistini tete yedi. orta sahada top dağıtıyor, 2 stoper ile boğuşurken takım arkadaşları rahat pozisyon buluyor. bunları da formsuz ve sakatken yapıyor. maç içinde stoperleri öne çekti, asistini yaptı, maçı kopartacak pozisyonu yine müthiş bir asistle yaptı ona asist diyorum çünkü atamamak beceri istiyor, maç sonunda da hak ettiği golü attı.

    ne bekliyorsunuz, her maç müthiş goller atsın mı? geçen sene 0.03xg'den goller çıkarttı, çok ekstra yaptı da her maç olmuyor işte onlar. icardi de insan, komikçe eleştiriliyor, muslera sonrası boş eleştirilerle taraftarın yine efsane olacak bir adamı yeme çabalarını anlayamıyorum. dünyanın en çabuk manipüle edilebilen taraftarı yine en iyi oyuncusu üzerinden saçmalıyor. ben saçmalıklarından bıktım galatasaray taraftarının, galatasaray taraftarı bundan bıkmadı.

    süperstar oyuncu her zaman sahada olur, messi de maç başı 10 kere topa dokunmadığı maçlar oynadı ama o messi, icardi de bizim için sahada olmalı her zaman. futbolda böyle bir adamın varsa sahada olur, onu sahadan aldığın her dakika oyun olarak gerilersin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın