resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 8083
    birincisi kilo olarak söylendiği gibi bir durum yok. bugün iki gol atsaydı herkes aksi yorum yapacak, işte eski icardi döndü diyeceklerdi.

    ikincisi icardi kesik yesin diyenler neyin kafasını yaşıyor? ıcardi imkansız pozisyonda gol çıkarabilen bir oyuncu, kendisi süperligte bir takım için bulunmaz hint kumaşı. ne demek kesik yesin de kendine gelsin? şaka mı bu, icardi'den bahsediyoruz. ama bugünlerin gelişi belliydi, şımarık taraftar yine rakip taraftar gazına gelip en iyi oyuncumuz kafayı takıyor yavaştan.

    üçüncüsü çok da kasmadığı bir maçta* bir asist bir de tete'nin bitiremedigi harika bir pası var. bakın sadece bu pozisyonlar gol olsaydı bile maçı kazanıyorduk.

    dördüncüsü icardi demek rakip stoperlerin maç boyunca kafalarının meşgul olması demek. biz sacha ve kerem'le o defans arası koşuları nasıl atıyoruz, golleri nasıl buluyoruz zannediyorsunuz.

    beşinci ve sonuncusu, icardi inanılmaz duygusal bir oyuncudur. eğer ki bir şekilde taraftarla arası hafif soğursa (mesela kerem'e, sergio'ya ya da mertens'e dönem dönem yapılmış olanlar kendisine yapılırsa) alacağını bile almadan çeker gider.

    taraftar bunların farkında ve bilincinde olsun, ona göre rakip taraftarların gazına gelsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın