• 132
    önemli eksikleri olan ads ile karşılaşacağımız lig müsabakası. zaten deplasmanda kazanamıyorlardı, bir de hocalarını yolladılar. lige iyi başladılar ama düşüşe geçtiler bu yüzden ads ile oynamak için iyi bir zaman. fener'e oynadıkları gibi savunmada kısa pas yaparlarsa maçı erken koparırız ama bu kadar olay yaşadıktan sonra klasik anadolu takımı gibi kapanıp kontra kovalamaya da gidebilirler bu akşam.

    15 dklık cancelo'luk yapan barış alper sol bekte başlıyor, ben normalde temkinli davranırım böyle konularda ama angeliño'nun katkı veremediği ortada. kazımcan da geçen seneki ivmesini kaybetti, geçen hafta az kalsın skandal bir penaltı da yaptırıyordu. o yüzden barış alper de max bu kadar kötü oynar orada zaten diyoruz şimdilik.

    ads de bizim gibi sol bekte ilginç bir tercihe gitmiş. karşısında oynayan tete artık bugün de 'o' pası atmazsa, o kanadı çalıştıramazsa geçmiş olsun. keza demirbay tercihi de şüphe uyandırıyor ama bu adamı senelerce izledik, bir zahmet artık yapsın bir şeyler. sol içte oynarsa zaten barış sürekli ileri çıkacağı için ekstra defo yaratabilir, daha çok sağ iç gibi konumlanacağını düşünüyorum.

    geçen haftaki gibi 45 dk'yı çöpe atma lüksümüz yok. ilk yarıdan kopartıp rahat bir maç izleyelim istiyorum. zira hakem yine bitigen... hakeme makeme hiç şans vermeden koparalım maçı. son dakikalarda eyüp'ü oyuna atabilecek, ''halil kardeş doğum günündü geçen, gir oyna bakalım biraz'' diyebileceğimiz bir maç olsun. saldır galatasaray!
App Store'dan indirin Google Play'den alın