resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 5308
    sosyal medya trollerine ayırdığı parada artırıma gitmesi gereken başkan.

    biraz daha para versin ki, daha zekilerini bulabilsin. ya da para vermeye başlamadan önce, kitap okutup, video izletip, ne okuduğunu ve ne izlediğini sorgulayıp, ona göre yatırım yapsın. yoksa yaptığı yatırımlar boşa gidiyor.

    troll hesapları serkan çınar olayında mağdur olan taraf bizken sanki kendileriymiş gibi paylaşıp durdular. şimdi de ali palabıyık'ın bize verdiği gol yüzünden hakemliğim bitirildi sözünü, sanki bizim lehimizeymiş gibi paylaşıyorlar. adamın dediği çok net, yıllarca gs'yi doğradım bir şey olmadı, gs lehine gri pozisyonda karar verdim, hakemliğim gitti. sizde bu camiada yer edinmek istiyorsanız galatasaray'ı doğrayın. serkan çınar'da bana gösterilen açıya göre net penaltıydı, ama bunu ekrana vermediler diyerek galatasaray'a karşı kurulan organize örgütü söylemişti. bu hesaplar da bunu bizim lehimizeymiş gibi anlattılar.

    bu fakir bedenin koç holding üyesine yatırım tavsiyesinde bulunması, parasını nasıl harcaması gerektiğini söylemesi çok saçma. bunun farkındayım ama bu da onun ayıbı olsun. :) bu kadar ileri zekalı insanı bir araya ben toplamadım sonuçta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın