• 8
    büyük oranda felaket tellallığı ifadesidir. naci görür azıcık kendi işine baksın. istanbul her zaman deprem bölgesiydi. o zamanlar yaptıkları açıklamalarla sonraları yaptıkları birbirini hiç tutmuyor, üzgünüm bu da onun tutarlı ifadeler sahibi olmadığını çıkarımını yapmamıza sebep oluyor. 6 şubat depremi fay üzerinde başka bir yeri tetiklemez gibi bir şeyler söylediler hep bir ağızdan sonrasında bunun tam tersi ifadelerde bulundular. bağlı olduğu ibb'si bu konuda zenginlere peşkeş çektiği 1 apartmanının reklamını yaparken, beğenmedikleri akp belediyeleri harıl harıl bölge imar ediyor, bölge. hadi akp'liler inşaatçı, rantçı bilmem ne, sen ibb olarak ne yaptın? naci görür abi senin göbekten bağlı olduğun parti ve belediye ne yaptı istanbul'a?

    bakanlık cayır cayır dolanıp hak sahipleriyle (ki insanlar devlet yapacak diye öyle şeyler istiyor ki akıl tutulması yaşarsın, eskisinin üzerine yenisi ve daha fazlasını istiyorlar, yaşanılan örneklere şahidim) istanbul belediyeciliği ise başka işlerin peşinde. ulan alt tarafı bir toplu taşımayı bile batıran, rezil eden bir yapı mı istanbul'a deprem desteği verecek. neydi o esenler belediye başkanını adı, adam diyor ki deprem reklamına ve toplantılarına bu kadar, deprem önleme işlemine bu kadar para ayırdılar diyerek meclis raporlarını gösterdi. yazık ulan.

    deprem sadece hatay'da olmadı, hatay bunlardan sadece biri. 11 koca il yok oldu neredeyse, allah beterinden saklasın. eksik kalanların yanında yapılanların görülmemesi ve devlete lanet okurken, hatay belediyesi ne yapmış bu da konuşulsa keşke.
App Store'dan indirin Google Play'den alın