• 224
    23 aralık fc kopenhag silkeborg maçı ile beraber ülkesinde üst üste dört maç kazanamamış oldular. ligde farkı açmış falan da değiller. 3.sıraya düştüler. aman aman rotasyon yaptıkları da yok.

    evet bizim izlediğimiz şampiyonlar ligi maçlarında iyi bir görüntü çizdiler. ancak çok iyi bir takım bu kalitede bir ligde dört maç kazanamama serisi yakalamaz diye düşünüyorum. winner karakterli bir takım hiç izin vermez böyle serilere.

    benim buradan çıkardığım sonuç yoğunluk. yoğun ve konsantre olduğunda fena olmayan bir takım kopenhag. iyi bir hocayla birlikte taktiksel sadakatta eklenince şu ana kadar küçük çaplı bir peri masalı yazdılar.

    ancak unutmamız gereken bir durum daha var. oynadıkları şampiyonlar ligi maçlarının hepsini psikolojik olarak rahat oynadılar. bu sefer öyle olmayacak. öyle olmadığında karakter koyabilen, stresi yönetebilen winner bir takım olmak daha ön planda olacak.

    sonuç olarak, absürd senaryolar olmadığı sürece ibre baskın şekilde bizi gösteriyor. saha içinde de onların zaafları, bizim rakibe iyi hazırlanan bir hocamız var. onların tecrübesiz yıldızları bizim winner karakterli oyuncularımız var.

    hadi bakalım. kaldı 5
App Store'dan indirin Google Play'den alın