• 223
    kiliti bireysel yetenek olan futbol müsabakası. skor tahminim 0-3 galatasaray lehine...

    maça kopenhag kapanıp kontra arayarak başlayacaktır. biz ise yarınlar yokmuşçasına saldırmamalıyız. defansta ve orta sahada temkinli oynamalıyız.

    rakibin futbol katili bir şekilde merkezi kapatmasını bekliyorum. kompakt oyunlarına zaha ve ziyech ile karşılık verebiliriz. defanslarını biraz set oyunu ile sağa sola kaydırarak açıkta zaha'yı önündeki rakibi ile birebir oynatıp buradan gol, asist ya da zaha'nın skill move'larını düşünürsek penaltı çıkarabiliriz. diğer türlü benzer bir şekilde rakip defansı yorup "kaleyi gördüğünde vur" emri alan ziyech'e alan açabiliriz. sabırlı olmalı ve 60. 70. dakikalara kadar rus ruletine dönmemeliyiz.

    manu-bayern maçının gidişatına göre kopenhag açılmaya başlarsa veya çok erken bir gol atarsak zaten maç daha da kolay geçecektir adımıza.

    kısacası istedikleri kadar kompakt olsunlar, fizikli olsunlar, çok koşsunlar... sonuçta birçok oyuncusu kazmanın önünde gideni ve bire birde hata yapmaya meyilliler. takım olarak da elemelerde içerde dışarda henüz fiziksel yükleme yapılan halimizle yendiğimiz molde'nin kendilerinden daha iyi olduklarını düşünüyorum.

    şanslı bir 23-24 ucl grup sezonu geçiriyorlar. galatasaray'a ilk maçta yarım saatte 5'lik olacakken bir defansif hatadan öne geçtiler. manu'ya rakip kırmızı görmese yine sahalarında farkla mağlup olacaklardı. iddiasız bayern'denden de deplasmanda hakem yardımıyla puan alabildiler.

    kısacası bu tür bir ölüm kalım maçında şansları olduğunu düşünmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın