• 16482
    1-)fenerbahçe'nin rakipleri fenerbahçe'ye karşı açık bir oyun oynarken, bize karşı ölümüne kapanıyorlar.
    2-)hakemler fenerbahçe'den deli gibi korkuyorlar.
    3-)yayıncı kuruluş başta olmak üzere bütün medya fener'in elinde.
    4-)tff başkanı fener'in emir eri!

    açık açık söylüyorum bunu. ister antu kafasında deyin, ister başka bir şey deyin ama olan bu. örnekleriyle de açıklayayım:

    22 ekim 2023 fenerbahçe hatayspor maçı: bu maça kadar dörtlü defansla namağlup gelen hatayspor, her ne hikmetse bu maç 3'lü defansla oynadı. daha önce oynadıkları maçta forma vermedikleri stoper recep burak yılmaz sağ bek mevkisinde oynadı. maç öncesi hatayspor teknik direktörü volkan demirel sarı lacivert atkıyla fener taraftarını selamladı. sonuç mu? ilk yarıdan 3-0 yenik duruma düştüler. ikinci yarıda 3-1 olduktan sonra irfancan denen kağnı bile metrelerce yürüye yürüye gol attı.

    11 kasım 2023 hatayspor galatasaray maçı: fener'e karşı cesur(!) bir dizilişle maça çıkan fener efsanesi volkan demirel, bu maçta 4'lü defansla başladıktan sonra 6'lı defansa geçerek otobüsü çekti. kaptıkları toplarla da sağdan soldan bir sürü kontratak şansı yakaladılar. sonuç? 2-1 mağlup olduk.

    28 eylül 2023 fenerbahçe başakşehir maçı: başakşehir açık bir oyunla sahaya çıktı ve ilk 20 dakikada 3 tane yediler. maçı da 4-0 kaybettiler.
    1 ekim 2023 fenerbahçe çaykur rizespor maçı: rizespor açık bir oyunla sahaya çıktı maçı 5-0 kaybettiler.

    şimdi bir de bizim maçlara bakalım:

    23 eylül 2023 başakşehir galatasaray maçı: kapanan bir başakşehir, verilmeyen kırmızı kartlar falan filan derken zar zor 2-1 kazandık. son dakikalar geçmek bilmedi.

    28 ekim 2023 çaykur rizespor galatasaray maçı: deli gibi kapanan ve kontratak kovalayan bir rizespor'a karşı uzaktan şans golüyle 1-0 galip geldik.

    buna pendik maçını da ekleyebilirsiniz.
    29 ekim 2023 pendikspor fenerbahçe maçı: "kontratak da nedir? biz denk güçte takımlarız" nidasıyla çıkan bir pendikspor 5-0 yenildi.
    2 aralık 2023 pendikspor galatasaray maçı: pendik ölümüne kapandı. uzaktan şutlar olmasa hayatta gol atamazdık.

    alın bakın size tam 4 maç örneği verdim. fener bu 4 maçta 18 gol atıp 2 gol yedi. biz ise 6 gol attık 3 gol yedik.

    tüm bunlara baktığım zaman, ben şimdi anadolu takımlarının fener'e karşı oynamadığını söylediğimde suç mu işlemiş olurum? sözlüğü antu'ya mı çevirmiş olurum?

    dahası da var;
    mesela fener maçını yöneten hakemler fenerden tir tir titriyorlar. sahada fırça da yeseler, küfür de yeseler süt dökmüş kediye dönüyorlar. ne kart, ne uyarı hiçbir şey yok!
    ağızlarında düdük sürekli penaltı vermeye çabalıyorlar.
    bizim maçlarda ise o kadar kolay kart gösteriyorlar ki, oyuncularımızı direkt sindiriyorlar. itirazlara direkt kartı çıkarıyorlar. net diyebileceğimiz penaltılarımızı da vermiyorlar. mesela hatayspor maçının son dakikasında icardi'ye yapılan net penaltıyı vermediler, veremediler!

    diğer bir konu yayıncı kuruluş;
    değerli yöneticimiz erden timur bile katıldığı bir programda beinsports'un fener lehine ayrımcılık yaptığını söyledi. fener'in trollerle algı yaptığını ve medyanın da buna çanak tuttuğunu da ekledi.

    zaten görünen köy kılavuz istemiyor. daha 2 gün önceki maçta pendik takımının lehine olması muhtemel tüm pozisyonları en az 4 kez gösterdiler. bizim lehimize olması muhtemel bir pozisyonu en alakasız yerden sadece 1 kez gösterdiler.
    mesela fener'in bugünkü sivasspor maçında sivasspor'a verilmesi gereken penaltı pozisyonunu en alakasız yerden gösterdiler.
    bakın sadece 2 günlük şeyi yazıyorum!

    ulan tüm bunlar varken ben gerçeği yazdığımda niye antu kafasında oluyorum? niye rakip takım taraftarlarına benzeyeyim?
    vallahi artık çıldırma noktasına geldim ya.
    ali koç açık açık hakemleri tehdit etti, mhk başkanına hakaretler etti, taraftarlarına ayaklanın tarzı çok tehlikeli şeyler söylemesine rağmen sadece 45 günlük hak mahrumiyeti cezası aldı!
    erden timur ise katıldığı canlı yayında kelimelerini dikkatli seçmesine rağmen o da 45 gün hak mahrumiyeti aldı!
    e ulan bunu yazmayalım mı? haksızlığı haykırmayalım mı?

    herifler tüm medyayı etkisi altına almış. 2. lig takımının bahis iddiasını bile galatasaray adıyla haber yapıyorlar. fatih terim fonu diyerek arka plana galatasaray fotoğraflarını koyuyorlar. oyuncularımıza türlü türlü iftiralarda bulunuyorlar, sosyal medyada trolleriyle her türlü çamuru atıyorlar, ulan her şeyi yapıyorlar ama biz bunları gelip buraya yazınca antu kafasında oluyormuşuz!
    ali koç'un fetö iltisaklı dediği mehmet büyükekşi onun emrinden çıkmıyor. her türlü kayırmayı yapıyor. ali koç a dedi mi a, b dedi mi b kesin hükümdür onun için!
    bu badem bıyıklı bize gelince ise aslan kesiliyor. ulan herif ilk kez var kayıtlarını bizim maçta açıkladı be!
    şike yapılıyor, ırkçılık yapılıyor, tehditler şantajlar yapılıyor ama biz bahsetmeyelim. neden? çünkü sözlük antuya dönüyormuş!

    allah aşkınıza yapmayın!
    herifler her yerde gücü eline alırken, bari sözlükte yazılanlara karşı ses çıkarmayın. algıya algı, gerçeğe gerçekle karşılık ne ara suç oldu ki? hani burası gelişmiş bir ülke olsa tamam ama ulan türkiye'deyiz be.
    bu ülkede efendi olanı öpüyorlar!

    neyse son olarak tanımımızı da yapalım;
    fikri hür vicdanı hür galatasaray taraftarının güzide sözlüğüdür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın