• 16480
    galatasaray camiasına karşı topyekun başlatılmış ve bütün kaynaklar seferber edilmiş algı savaşında galatasaraylıların sığınabildiği ve akıl sağlığını koruyabildiği tek güvenli limandır. burası da düşerse herkes kendi gerçekliğini sorgulayıp fenerlilerin yaşadığı alternatif evrende fener'in uzay futbolu oynadığı ve ismail kartal'ın elit bir teknik direktör olduğu, hakemler fetösaray'ı her maç kayırırken cumhurbahçeyi ince ince doğradığı genjutsu içine hapsolur.

    aklıyla ve vicdanıyla maç izleyen herhangi biri fener maçında oyuncuların sadece şımarıklığına ve bunun cezasız kalmasına bakarak nasıl bir tiyatro içinde yaşadığımızı görür ve tepki gösterir. bazen entry girmek de tepkidir, camiadaki diğer insanlara yalnız olmadıklarını hissettirir.

    bu şımarıklık, halkı sömürerek ve azınlıkların mallarına konarak nesiller boyunca elde edilmiş zenginliğin, haksızlığı hak olarak kendine reva gördüğü şımarıklıkla aynı. imam osurursa cemaat sıçar. kulübün başındaki 6 akıl yaşındaki şımarık çocuk ne yapıyorsa, kendisine neyi hak görüyorsa; sahada da aynısı görüyoruz.

    galatasaray sözlük bu oyunu bozma anlamında önemli bir stratejik önem taşıyor. hiçbir masada yokuz, yönetimin eli kolu bilemediğimiz sebeplerle bağlı. siz en azından güçlü durun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın