• 32
    fenerbahçe’nin kendisine çok ters gelen bir takımla oynayacağı mücadele. aralarında oynadıkları son 10 lig maçının sadece 3’ünü kazanmış fb. 7’sinde sivasspor puan almış. aynı istatistikler trabzon’da da fb’ye karşı vardı. son 10 maçının 7’sinde takmışlardı, yine taktılar.* tabi bu istatistikte fb karşıtlığıyla bilinen rıza çalımbay’ın etkisi büyük. servet çetin takımı ne derece hazırlayabilir, göreceğiz.

    bu kadar kritik maça atanan hakem fener amigosu bahattin şimşek. geçmişte feneri yarışta tuttuğu bu minvalde birçok maçı var. bir örneği için; (bkz: 23 aralık 2020 fenerbahçe başakşehir maçı) maç yorumlarını okumanızı öneririm. üstüste puan kayıpları yaşayan fb’ye hayat öpücüğü vermişti bahattin şimşek. benzer senaryo bugün için de geçerli olacak büyük ihtimal.

    bu kadar sakatla, eksikle, ters gelen rakibe karşı atanacak ilk fb fedailerinden biri atanmış. bizim yönetimin maalesef ağırlığı çok düşük mhk’da. acil durum çağrısı olarak bahattin şimşek maçı fb lehine çevirmeye uğraşacak. daha önceki maçlar gibi kadıköyde oynanacak bir maçı hakem dışında analiz etmek boşa kürek çekmek olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın