• 8
    ilkay gündoğan kariyerinin en iyi maçlarından birini oynadı ve maçın adamı oldu. müthiş bir maç çıkartı, bir futbolcunun yapabileceği her şeyi yaptı, 113 topla buluşma, 3 kilit pas, 0,68 asist beklentisi, 2 yaratılan büyük şans ile müthiş ötesi bir maç çıkarttı. ilkay'ı ikinci plana atarsak maçın diğer önemli oyuncusu joao felix, eski takımına karşı çok iyi bir maç çıkardı.

    pena'nın kurtarışı neden abartılıyor anlamadım, ortalama bir kalecinin direkt dışarı atacağı topu, çok da iyi bir yere gitmeyen bir topu zorla tuttu. karşı çıkacak olanlar olabilir saygı duyarım ama top iyi yere gitmedi, zaten kurtarış sonrası alt direğe çarpıp içeri düştü top, yerinden zıplıyor topa, temel kalecilik becerisi bile yok pena'nın, kolay topları çok zor gösteriyor o yüzden kötü kaleci.

    edit: https://gss.gs/2Oq.mp4 daha zor bir pozisyonun, daha iyi bir kaleci tarafından çıkartılması. pena yerinden zıplıyor topa, zıplamadan hareket etse bile alacağı topu boyu ve kalecilik ile ilgili sıkıntıları yüzünden yiyormuş. pena basit topları zor gösterdiği için kötü kaleci, basit pozisyonlar iyi kurtarış gibi gözüküyor ama zor topların hepsini yiyor ya da sektiriyor hiçbir anlamı kalmıyor. barcelona-galatasaray maçında yaptığı kurtarış gibi, galatasaray-barcelona maçında yediği 2. gol gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın