resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 21576
    https://www.youtube.com/watch?v=SVCUdcFGYhQ

    şu videodaki demeçleri verdikten bir süre sonra ülkeden kurtulup ispanya'da başarıyı yakalamışsın. halen daha neden türkiye ile bağını koparmıyorsun be arda? bu ülkenin durumu çok sıkıntılı. o gün de öyle, bugün de böyle.

    ancak bu demeçlerden sonra gittiğinde bunun hakkını verseydin keşke. sinirden ağlatacak noktaya getiriyor bu ülke. en azından sen kendini kurtarmıştın be arda. keşke ispanyolca'yı hakkıyla öğrenip atletico efsanesi olarak orda devam etseydin. en kötü ihtimalle kulüp bünyesinde bir görev alıp hayatına devam ederdin.

    senin söylediğin her kelimeye katılıp buradan çıkamayan milyonlar var be arda. bok mu vardı da burdaki yalandan ilgi alakaya tutulup her fırsatta dönüyordun? dönmesen bile ispanya'daki evini bayrampaşa'ya çeviriyordun. oyun zekası olan adamsın, yabancı dili istesen öğrenebilirdin o kapasite vardı sende. orada seni kucaklamış bir camia varken ve orada benimsenmişken adaptasyon diye bir sorun zaten olmayacaktı.

    döndün geldin, yetmiyormuş gibi birikimini de kaptırdın.

    darısı buradan bir gün kurtulmak isteyen milyonlara. umarım onlar bu hatayı yapmaz. umarım yeni bir rota çizip, gemileri yakıp, ömürlerinin kalan sürecinde huzurlu ve insan gibi bir hayatları olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın