• 856
    müthiş baskı ve tribün desteği ile başlayıp 18 dakikada yediğimiz 2 absürt golle 2-0 geri düştüğümüz maç oldu. beklediğimiz ve hayalini kurduğumuz maç başlangıcı asla bu değildi, çünkü her ne kadar bizim takımımız oyun ve disiplin olarak maçtan asla kopmuyor olsa da skor dezavantajını böylesine bir maçta çevirebilmek gerçekten büyük efor gerektiriyor.

    önce ilk golde hojlund'un duvar olması, bruno fernandes'in ekstra pası ve garnacho'nun belki de o pozisyonda gol olması için yapması gereken tek vuruşu yapıp tavana vurması ile yedik golü; sonra da yine bruno fernandes çok çok ekstrem bir şutla uzaktan gol attı. eminim ki skor olarak öne geçebilseydik çok farklı senaryolar izleyebilirdik.

    lakin bu maçın adamı kesinlikle andre onana bence. 2 ekstra golü onun sayesinde bulduk. önce ilk yarıyı tek farkla geride kapattık, 2. golde de yine farkı 1'e indirdik. iki gol de onana'nın bize adeta ikramı oldu.

    3-3 sonrasında da bastırması ve gol araması gereken taraf bizken (zaha'nın dışında bir pozisyonumuzu hatırlamıyorum), çok net gelen takım manu'ydu. hem pellistri, hem mctominay, hem fernandes çok net fırsatlar buldu maalesef. zaha'nın kaleyi gördüğü pozisyonda keşke onana'nın üstüne değil de yakın direğe mbappe vuruşu yapabilseydi, çok net bir gol olabilirdi.

    özetle müthiş bir efor ve gayret koyduk ortaya. manchester united daha motive ve istekli bir görüntü çizdi. 2 kez 2 farklı öne geçmelerine rağmen 1 puanla ayrılmış olmak, her takımın yapabileceği bir şey değil. vazgeçmeyen, inatçı, karakter koyan bir takımız ve bunun sayesinde belki de üst tur şansımızı son maça, parken stadı'na taşıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın