• 8144
    “karşılaşmada yaşanan kritik pozisyonlara dair spor kamuoyunun yorumlarına saygı duymakla birlikte galatasaray spor kulübü’nün dün maçımıza dair aldığı pozisyonu ‘gülümseyerek’ izledik.” bu şekilde bir paragraf mevcut açıklamalarında.

    kulübümüz süreçle ilgili herhangi bir aksiyon almayı bırakın açıklama dahi yapmadı bildiğim kadarıyla. yalnızca hakem kararlarıyla ilgili bir yönetim kurulu değerlendirmesi yapacağımız yansıdı basına. bu da doğrulanmış bir gelişme değil. vermediğimiz cevaba cevap vererek yeni bir seviyeye geçtiler.

    öte yandan “ofsaytımsı” köpürtmeleri tamamen sosyal medya ya da ekşi sözlük anonim hesap intibası uyandırıyor. kaldı ki söz konusu maçta verilmeyen bir de penaltımız mevcut.*

    geri kalan kısım ise vasat, temelsiz suçlamalar, anlam ifade etmeyen istatistikler ve bolca hamaset dolu.

    vefat eden leicester city başkanı vichai srivaddhanaprabha’nın bir sözü vardı. ligimizde yer alan takımlarla haftada 90 dakika rakibiz, geri kalan sürelerde iş ortağıyız şeklinde.

    ben üzülüyorum artık. o kadar vasat iş ortaklarına sahibiz ki rakiplerimizden feyz alarak büyümemiz mümkün değil. yalnızca kendi dinamiklerimizle gelişmeye çalışıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın