resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 7929
    galatasaray futbol takımı golcüsü, kralı, futbolcusu, inşallah kaptanı. denklemin içindeki en büyük etken, çarpan sayıların en tehlikelisi ve büyüğü. matematiğim zayıf, ifadelerim yanlışsa, matematikçi büyük ve küçüklerim kızmasın, seviyoruz.

    bu adamın lakabı neydi? fox in the box. 25 kasım 2023 galatasaray alanyaspor maçında yazdığı golün tam tanımıdır bu adamın lakabı. kokluyor resmen, hissediyor, seziyor, istiyor, kovalıyor. geçmişin batistuta'larını, crespo'larını izleyememiş nesil üzülmesin, elde bu adam var, kafayı çıkar, batistuta koy, olur. çıkar crespo koy olur. her türlü olur.

    karakter mi? burak yılmaz örneğini vereyim. o zamanlar excel tutan biri olarak maçlarda yellowredin kulakları çınlasın, burak her maç alamadığı tüm toplarda ki o dönem galatasaray bir bütün olarak skor yapan nadide bir takımdı, sonra sonra büyük karakterler geldikçe bu değişti. burak alamadığı tüm toplarda küserdi, zoraki sevinirdi başkası tarafından atılan gollere çünkü galatasaray taraftarı bunu görür ve gerekeni yapar. oturur kalırsın.

    ama bu adam böyle yapmıyor. kovalıyor, bekliyor, açıyor, genişletiyor oyunu, sonra içeri süzülüyor ama bizim arkadaşlar da diyor ki iç saha maçı biz de yazalım ama orada icardi varken, ona verirsin. yani ben olsam veririm, önemli değil senin namın yürüsün, sen attıkça ayağın alışır yine gelirsin aynı kaleye der güler geçerim. bu adam küsmüyor, oynuyor. umarım küsmeden devam eder.

    seviyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın