• 195
    belirli entryleri üzerinden kendisine tepki gösterilen 7. nesil yazar.

    öncelikle şöyle başlayayım rizespor benim umrumda bile değil. su veren itfaiye var ise onların hortumu ile işim öyle diyeyim. ama her ne kadar o bizim kalbimizi kırdıysa da bülent korkmazı çok severim ama futbolcu olanı.

    eyüpspor nedir, kimindir, nerededir umrumda değil keza arda turan da öyle.

    sivasspor, mecnun odyakmaz, rıza çalımbay hep beraber bölgesel amatöre kadar gidip geri dönmeseler gayet mutlu olurum. servet çetin'e karşı ise nötrüm ama teknik direktörlük yapabilecek ne bilgisi, ne ilgisi, ne kafası ne de zekası olduğunu düşünmüyorum. biraz nakde sıkıştı herhal takılıyor.

    selçuk inan'ı çok severim ama teknik direktörlük yapamaz üzerler.

    burak yılmaz hamına da mamına da ...

    sonuca gelirsek benim de çok ilgimi çekecek entryler girmiyor ama bu entryleri neden giriyor diye de hiç kızmadım o entrylerden kimseye sallamıyor, entry içerikleri ile kimseye laf sokmuyor, e galatasaray karşıtı bir görüş de yok salın adamı istediğini yazsın.

    1 günde 45-50 başlık açmıyor veya gün içerisinde sürekli aynı başlığa entry de girmiyor nedir yani bu sitem? galatasaray sözlük'te galatasaray harici 5000 tane gündem oluyordu biz bunları da gördük hem de sataşmalı laf sokmalı.

    ayrıca oynanan diğer maçlar ile ilgili başlıkların açılıp içerisine skor bilgisi gol bilgisi yazılması şahsen benim hoşuma gidiyor. başka takımın veya başka hocaların meraklısı da onların maçlarına birer entry sallasın ne var yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın