• 194
    başarılar x hocam, x'te keyifler yerinde söylemleri neden bizleri bu kadar rahatsız ediyor anlayamıyorum.

    gerçekten galatasaray maçları dışındaki maçlarla ilgili emek harcayıp zengin içerikli entryler yazarak ciddi katkıda bulunuyor. servet çetin, arda turan, bülent korkmaz gibi isimleri sevip, sıkı takip etmesi ve her maç başlığına zengin bir girdi hazırladıktan sonra başarılar temennisi ile biritmesi neden kışkırtılma sebebi oluyor?

    bence bu kadar dert etmemize gerçekten gerek yok. bir sürü maçla ilgili güzel bir arşiv çıkar yazdığı entrylerden. bu çok değerli bana göre.

    evet bu zamanı galatasaray maçları için harcasa daha mutlu olurum ama zaten bizim maçlarımız sayısız entry ile dolu. bırakalım da diğer maç başlıklarını zenginleştirmeye devam etsin.

    eski futbolcularmıza başarılar dilemesi de bence bizi kışkırtmamalı. şahsen mesela servet çetin gibi bilerek hoca yediğini ima eden açıklamalar yapacak karakterdeki birine galatasaray'a hizmetlerine rağmen son derece öfke doluyum ama seven renkdaşlarıma da karışmaya hakkım yok.

    teşekkürler fırıldak ali başkanım gibi burada kesinlike yeri olmayacak bir temennide bulunmuyorsa bu kadar dert etmemize gerek olmadığı düşüncesindeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın