• 40
    uğur dündar'ın ali koç'un dediklerini yazdığın için insanların kızdığı sinirlendiği kişi.

    şundan eminim, hiç bir galatasaraylı vergisiz para kazancını savunmaz. grubun terimistalarından biri olarak şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki, ne var ne yoksa objektif şekilde değerlendirilip, kanıtlarıyla ortaya koyulmalı ve suç olan konularda , suçlular cezalarını almalı.

    fakat, burada büyük bir fakat var. bu , lube ayarv ve bunun gibi kişilerin amacı bu değil. nerden mi biliyorum ? amaçları bu olsa, bu soruşturmaya rize-kasımpaşa- fb üçgeninden başlardı. rize'nin eski başkanı galatasaray maçlarından önce oyunculara neredeyse maaşı kadar pirim verecekken bu paraların nereden geldiğinden, bu takıma sponsor olanlardan, vedat transferindeki paydan ve bu transferde olanlardan başlardı. sonra thiam mevzusuna girerdi.

    daha da sonra derdi ki, ulan fenerbahçe zamanında 1 milyon euro'ya oyuncu kiralamış. üstelik alt lige. bakın satmamış, 1 senelik kiralamış. ve ne hikmetse şehrimin takımı olan bu takımla daha sonra hazırlık maçında oynamış ve 6 yemiş. bunları araştırırdı.

    ali koç - olgun peker ilişkisini araştırırdı.

    bunlarla alakalı bir araştırma var mı ? yok. peki bu ahlaklı gazeteci ne yapıyor, eyüp başkanı ve fatih terim üzerinden galatasaray'a saldırmaya çalışıyor. ve bizde diyoruz ki, abi gerçekler ortaya çıksın, araştırsın tabi.

    sizce burada amaç gerçeklerin ortaya çıkması mı ?

    kaleminin satan başka insanlardan biridir ve işinde dürüst olmayan birinin doğru dediği şeylere de itaat etmemek gerekir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın