resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 21531
    röportajlarda "en sevdiğin şehir" sorusuna "mekke" demesini bilen ama haram para peşinde koşmayı da ihmal etmeyen eski top tepicimiz. içinde bulunduğu durumdan müthiş keyif alıyorum.

    bu ülkede insanlar açlıktan, yiyecek bir şey bulamadığı için, evlatlarını aç bıraktığı, soğukta bıraktığı için intihar ederken gevşek gevşek faiz konusunda atıp tutuyordu. ülkenin bu durumda olmasının bir numaralı sorumlusunun iktidarda kalması için kanser çetesi ile oy peşinde koşuyordu. hastanelere silah sokup, evli olmasına rağmen geceleri alemlere akıp magazin haberlerine konu oluyordu.

    ve işin kötüsü böyle bir ahlaka, zekaya, kültüre (!) sahip olan bir adam "ama galatasaray'a bir yanlışı olmadı" diye savunuluyordu. kendisinin ismi kulübümüzle birlikte yan yana geldiği zaman hissetmemiz gereken yegane duygu "utanç" olmalı.

    sorsak bize din, vatan, millet, milliyetçilik dersi vermeye çalışır ama "çocuklarımın rızkı" diye vergisiz, kaçak yoldan servetine servet katmaya çalışır. neyse ki hissettirdiği "utanç" duygusunun yanına şu son günlerde "keyif"i de ekledi.

    bir de sırtını dayadığı iktidara koşup parasını kurtarmanın derdine düşmüş hemen ama dünya lideri de onun derdine çare bulamamış. demek ki başkanlık sistemi her derde deva olamıyormuş be arda. olsun, güçlü bir türkiye için burak'tan borç alırsın, yoluna bakarsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın