resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 21518
    dolandırıldığını kesinlikle düşünmediğim teknik direktör.

    senelerdir milyonlarca dolar-euro kazanan bu adamların elbette emlak ve finans yatırımları ile ilgilenen bir sürü profesyonel çevresi olmuştur, aynen malum banka müdür hanım ablamız gibi. biz arabamızın modelini borç harç yükselince bile eş dost akraba üşüşüyor "bunda para var biz de koparır mıyız" diye, arda gibilere günde 100 tane yatırım uzmanı geliyordur. ayrıca kazancının çoğunu yurt dışında elde eden arda hepimizden iyi biliyordur bu denli büyük miktarların ülkeler arası transflerlerini, kayıt altına alınmasının önemini vs.

    arda ve diğer önemli isimlere, tamamen yasal yollarla senelik en fazla %20-25 döviz getirisi muhtemelen yeterli gelmemiş olacak ki bir de bunu deneyelim diye bu ponzi benzeri işlere kalkışmış gibi duruyorlar. sisteme ilk girenlerden olur, güzel kar yapar çıkarız, bizden sonrası tufan mantığına olsalar gerek. sisteme sürekli yeni birilerinin katılması da herkesin bu ponziyi ayakta tutmaya yataklık ettiğini gösteriyor gibi.

    sistem beklenenden erken patlayınca ise herkes mağdurum ayağına birbirini suçluyor, herkes zararının bir kısmını kapatma derdinde. kimse es kaza arda'nın elden verdiği 14 milyon bir şekilde başarıyla 100 milyona çıksa bu kara paranın nasıl aklanacağını da konuşmuyor, o da ilginç.

    eniştesi arda'dan 14 milyon borç para isteyip geri ödemeyip kaçsa ya da hatalı ferrari'yi temiz diye satsa bu dolandırıcılık olurdu, "sen bana gizliden 14 ver, anında 40 yapayım" diyene kanmak dolandırıcılık değil, aç gözlülükten kendini kaybetmektir olsa olsa
App Store'dan indirin Google Play'den alın