resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 7025
    ben severim kendisini. burada bize karşı hiç bir saygısızlığı olmadığı halde neden nefret objesi haline dönüştürüldü anlam veremiyorum. aksine basın tarafından sürekli anlamsız sorularla üzerine gidildiğini ve oyunla, taktikle ilgili sorular sorun cevaplayayım diye veryansın ettiğini çok iyi hatırlıyorum. basın dediklerimiz de fatih hocanın, şenol güneş'in karşısında neredeyse ağlayarak soru soran ama riekerink, tudor görünce kızlarının neden garsonluk yaptığını sorabilecek kadar aşağılık tipler.

    igor tudor kafasında belli bir planı olan ve o oyuna göre oyuncuların şekillenmesini isteyen bir teknik adam. oyunun, sistemin yıldız olmasını istiyor ve buna uyabilecek futbolcularla takım kuruyor. gayet anlaşılır bir durum. herkes okan hoca kadar pragmatik olacak, her oyuncudan verim alacak değil. ben de okan hocayı kendisine tercih ederim ama tudor'a da anlayış gösteririm.

    kendisi yavaş yavaş yukarı doğru çıkıyor. ne zaman oyuncu iletişimi de daha iyi bir duruma gelirse, o zaman oldukça elit bir teknik direktör olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın