resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 7023
    https://www.transfermarkt.com.tr/...profil/trainer/28632

    çorap değiştirir gibi takım değiştiren teknik direktör.

    buraya bu öğlen "başarısız olacağı yeni takım napoli" minvalinde girdiğim entry niteliksiz entry sebebiyle silinmiş. fakat ben bunu bir gerçekliği ifade etmek için kullanmıştım. bu adam hiçbir kulüpte bir seneden uzun süre görev alamıyor. bunun sebepleri çeşitlidir elbette, yine de sonuç değişmiyor. örneğin galatasaray'dan östersunds'a elendiği, başakşehir'e 5-1 yenildiği, beşiktaş'tan tarihi fark yemeye ramak bıraktırdığı, derbi kazanamadığı, asla sorumluluk kabul etmediği, bütün basın toplantılarında arsız arsız konuştuğu, taraftarlar kendisini protesto ettiğinde suratlarına alay eder gibi baktığı için ayrıldı. (signature'ıydı kendisinin bu alaycı tavır.)

    neyse, halihazırda herhangi bir başarı elde edememiş olan bir teknik direktörü başarısız bulma hakkımız herhalde olsa gerek igor tudor'u beğenmeyen taraftarlar olarak.

    kendisinin napoli'de başarılı olacağına bu sebeplerden dolayı ihtimal vermiyorum anlaşılacağı üzere. tabii zaman belki olgunlaştırmıştır kendisini. nitekim bize karabük'ten stajını yarım bırakıp gelmişti. sonra tamamlamak için juventus'a yardımcı antrenör olarak gitti hatta.

    muhtemelen osimhen ile kavga edecek, takımı ikiye bölecek, sansasyonel bir mağlubiyet sonrası konuşmalarıyla taraftarı karşısına alacak ve yönetim de "sene sonuna kadar dayanalım da postalarız bunu" diyecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın