resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1792
    geldiğinden beri kendisi ve kerem aktürkoğlu hakkında yazılıp çiziliyor. ancak henüz şu sorulara cevap vereni duymadım, görmedim.

    kerem'i zaha ile değiştirmek tercih meselesidir, olabilir. ancak sen kerem'in yerine oynayacak yerli oyuncusunu ayarladın mı?

    abdülkerim bardakcı ve kerem dışında bir önceki sezon oynattığın düzenli yerli oyuncu yokken ve daha üçüncüyü bulamamışken eldeki yerliyi bozmak mantıklı mı?

    yabancı sınırını kaldırtabildin mi?

    bir önceki sezon bas bas bağıran orta saha ihtiyacını gidermek için akılcı hamleler yaptın mı?

    bu soruların hepsinin cevabı hayır iken kimse bana zaha'nın transferinin doğru olduğunu söylemesin. sen zaha'yı kerem'in yerine koyacaksan çekeceksin çakı gibi iki yerlini abdülkerim'in yanına sonra istersen sat gitsin kerem'i. babamın oğlu değil kerem. sen işi matematiğine uydurma, yerlini ayarlama, on numara mevkini boş bırak, orta sahanı boş bırak, geçen sene işleyen parçaları değiştir bozuk parçalar dururken sonra taraftar suçlu. sol bekte boştu oraya iyi veya kötü angelino alındı. tutmadı o ayrı konu. orta saha transferlerinin olmama ihtimalinin yüksek olduğu zaten belliydi. geçen sene öyle ya da böyle şampiyon takımda forma bulamayan kaan ayhan banko orta saha oyuncusu oldu hala transferleri mantıklı bulanlar var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın