• 16439
    galatasaray taraftarı takımına bağlıdır, eleştirir ama gider destekler. neşteri vurur, duygusal davranmaz. bu yüzden de başarıya doymayan taraftardır. bayern münih deplasmanını iç saha atmosferine çevirmiştir.

    sayın okan buruk eleştirilerini yazanlardan biri de benim. başka pencereden bakıyorum: kaç hafta yedik sayın kerem aktürkoğlu'nu, kötü performans diye? halen yiyoruz. niye? performansı kötü. biliyoruz, potansiyeli daha yüksek. dün tam olarak kaç pozisyonda üretkenlik oluşturdu? sayın okan buruk'u eleştirince fark nedir? oyuncu değişiklikleri hatalıydı bence. koyu galatasaray taraftarı olarak mağlubiyet sayın okan buruk'a yazar bu sebepten. aynı düşünmüyorum renktaşlarla, olabilir. ne yani eleştirmeyecek miyiz? bu tempoda maça soğuk defans oyuncusu alınır mı? kaç maçtır sol bek problemi var, kasımpaşa dahi abdulkerim'i zorlarken neden nelsson solda değil de iyi performanslı abdulkerim orada oynatılır? nelsson solda oynasın, abdulkerim'e haksızlık değil mi onun solda oynatılması? anlamıyorum, doğru bulmuyorum, eleştiriyorum. iyi işler de yapınca yazıyoruz, böyle saldıransaray futbolu seviyoruz. ilk iç saha maçında da tirübünde olacağım, yine 'okan buruk' diye haykırırız maç başında.

    sadece sayın erden timur yada sayın okan buruk'u değil; galatasaray'ın hiçbir unsurunu yedirmeyiz. ama yanlış olan şeye de yanlış deriz. burası galatasaray, öyle koruyacağız diye niye doğrudan vazgeçiyoruz?

    sayın okan buruk'u eleştirenleri haksız bulanlara da bir sorum var: sayın okan buruk, dün kendini kontrol edemediği için jose mourinho gibi 4 maç ceza yerse ve kuvvetle muhtemel bu takım şampiyonlar ligi'nde üst tura yada avrupa ligi'nde yoluna devam ederse; takımı yalnız bırakmasını nereye yazacağız? kenarda hocayı arar oyuncu, bunu bilmiyor muyuz?

    gücümüzü tarihimizden alalım: fatih terim' in kaç maç ceza aldığını, neler yaşadığımızı unuttunuz mu?

    son olarak; bayern münih takımının ev sahibi olduğu arena'yı deplasmana çeviren taraftarın sözlüğüdür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın