• 6145
    konu futbol olunca içlerinden bazılarının temel insani davranış karakteristiklerini yitirdiği oluşum. instagram, tiktok vs. kurulduğundan beri henüz dünyada hiçbir fenerbahçeli takımlarının şampiyonlar ligi maçını izlerken selfie çekinememiştir. bu acı belki ondandır.

    düşünsene alıyorsun biraları, çerezleri, kuruluyorsun en nefret ettiğin takımın, dünyanın en zor deplasmanına çıktığı cl maçını izlemeye. hayallerini rencide edici bir futbol, ağır bir farkla keyiflenmek süslüyor ama cimbom çatır çatır top oynuyor ve yine bayern’i elinden kaçırıyor. sonra dönüp bakıyorsun ki bu galatasaray rölantide oynaya oynaya lider durumda ve bunlar cl temposunu süper lig’de de açarsa, sadece fener’in değil, alayının içinden geçer.

    bir umutsuzluk ve hüzün çöküyor üstüne. nereden sallayayım derken okan hoca’nın küfürlerini uefa’ya şikayet etmek falan geliyor aklına. bak, beyinsizlik gördüm de böylesini görmedim. ulan aptallar, galatasaray’ın avrupa’ya veda ettiği bir seneryoda bütün gücüyle lige asılacağını hiç mi düşünmezsiniz? bayern’e, manu’ya oynayacağız diye ligi olabildiğince rölantiye almış ve ona rağmen sizin tarihinizin en iyi başlangıcında bile lider durumdaki takım bu. bir kişi de demiyor ki ”ağalar, gs’nin avrupa’da gidebildiği kadar gitmesi lazım ki ligde en azından farkı açmasınlar, ses çıkarmayın”.

    çok kötüler, iq seviyeleri de 2-3 puan daha aşağıda olsa şempanze ile eşitlenecek, az daha zeki olsalar gerizekalı olacaklar ama haberleri yok.

    (bkz: 8 kasım 2023 bayern münih galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın