• 221
    içeride 3-1 yenildiğimiz maçtan önce kafa kafaya oynayacağımızı tahmin ediyordum açıkçası. maçı beraber izlediğim beşiktaş’lı arkadaşıma da “ya 1-1 biter ya 3-1 yeniliriz” demiştim. “2-1 olmaz mı” diye dalga geçmişti. 2’yi yersek 3’ü de yiyeceğimizden emindim ki nitekim öyle oldu. ancak devre arası konuşurken o maçı kazanmanın ihtimalinin bile ne kadar gurur verici olduğunu konuşmuştuk.

    şimdi döndük almanya’ya geldik. kafamda kerem’i ikinci devre kullanıp maça sağda ziyech, solda zaha, icardi’nin arkasında barış’la çıkma fikri var. geçtiğimiz sezonun sonunda fener’e 3 attığımız maçtaki düzenimizin bir kopyası. barış muhtemel 11’lerde hep var ancak sağ kanatta barış’la dahi davies’i fiziken sindirmemiz mümkün değil. dolayısıyla davies’i fiziken değil teknik ve zekayla sindirmek gerekli diye düşünüyorum. barış’ı ise kimmich ve stoper hattını yormak için merkezde kullansak daha makul gibi geliyor. oyun istediğimiz gibi giderse 55-65 arası yıpranmış (inşallah) bayern merkezinin başına kerem belasını atarak skora gidebiliriz. bu sayede kerem’in enerjisini daha ekonomik kullanarak son vuruşlarda daha yüzdeli bitirebiliriz.

    düşünmek bedava. ilk maçtan beri de bu maçı düşünüyorum. bayern’i yenmek olmayacak iş değil bunu gördük. takım ve hoca bizi deplasmanda bayern’i nasıl yeneriz diye düşündürtüyorsa bu bile benim için henüz bu yapılanmanın ikinci senesinde çok kıymetli ve yeterli. kazanacağız, öyle görünüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın