• 218
    münih maçların ilk yarısında akan oyunda boşluklar bulamadığı sürece gol atmakta zorlanıyor. kendilerine karşı cesaretle başlayıp kendi oyununu oynayan her takıma karşı maçların ikinci yarılarını süpürerek galip gelmeyi başardılar. fiziki açıdan mevcutta daha üst düzey bir takım olduğunu sanmıyorum.

    bugünkü kadromuzda özellikle hücum silahlarımızdan bir kısmının ikinci yarıya hazır ve kurgulanmış bir şekilde oyuna katkı vermeleri lazım. min jae - upamecano ikilisi birebirde ne kadar iyi olurlarsa olsunlar, münih skoru bulamadıkça öne çıkacaklardır. bu diri bir kerem için, barış alper için iyi bir fırsat. zaha'nın geçtiğimiz maçtaki tutukluğunu atmasını bekliyorum. gerektiğinde united maçındaki gibi uzun toplarda topu tutma, yön verme, nefeslenme ve belki de bitirme fırsatı bulabileceği bir defans yapısına karşı oynayacak.

    kopenhag'ın united'dan alacağı olası bir 3 puan için bugünkü alınabilecek 1 puanın önemi çok büyük. artık gruplardaki maçların yarısı bitti diğer yarısı başlıyor. mevcut durumda 2.lik için en avantajlı durumda olan takım bizsek oyunu kuralına göre oynayıp bu avantajı korumaya devam etmemiz lazım. bu maçın iyi bir yanını düşünürsek 4. maçlar sonunda grubun ve şampiyonanın en iddialı takımıyla uzun bir süre görüşmemek üzere bir daha maç yapmıyoruz. :)

    ilk maçtaki gibi gururla anacağımız bir maç olsun başka bir şey istemem...
App Store'dan indirin Google Play'den alın