resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 5281
    --- alıntı ---

    fenerbahçe’nin her yenilgisi sonrası olduğu gibi ali koç gündemi değiştirecek bir şey yapmayı başardı. ben yıldız tartışması beklerken o daha da öteye taştı. kulübünün simge isimlerine önce hakaretler, sonra tehditler savurdu. muhtemelen ali koç doğmadan önce fenerbahçe forması giymiş olan ogün altıparmak’ı salondan attırmakla tehdit etti, selim soydan’a saydırdı. ve sonrasında akla ziyan laflar etti. tehditler, hakaretler, özel hayata müdahale etme girişimleri, şantajlar.

    ali koç başkan seçilmeden önce spor saati programında “ali koç aziz yıldırım’ı aratır” demiştim ama bu kadarını ben de tahmin edemezdim.

    ali bey’e taşıdığı soyadını hatırlamasını, türkiye’nin en önemli ailelerinden birinin, iyi eğitimli bir ferdi olarak kendisine yakışması daha mümkün bir tarzı benimsemesini, ailenin diğer fertlerini örnek almasını öneririm. normalde kendisinden randevu dahi alamayacak insanların dolduruşuna gelmemesini, seviyeyi olduğu yere değil, geldiği yere göre belirlemesini, ayağa düşen değil, tepeden bakan bir tarzı benimsemesini, kendi kulübünden faruk ılgaz, razi trak, fikret arıcan ve burada saymakla bitiremeyeceğim fenerbahçe başkanları ya alp yalman veya faruk süren tipi bir başkanlığın taşıdığı soyadına daha çok yakışacağını bilmesini isterim.

    bu yaptığı ne sürdürülebilir bir şey, ne de koç ailesine yakışıyor.

    --- alıntı ---

    fatih altaylı
App Store'dan indirin Google Play'den alın