• 206
    oyunun her anını 0-0 gibi, hatta 1-0 gerideymiş gibi oynayan bir rakibe karşı oynayacağız. böyle bir kültürleri var yıllardır.
    ve bu huyları zaman zaman avrupa'nın baş/başaltı takımlarını dahi rencide edebildikleri skorlara erişebilmelerini sağlıyor.
    bizim buna cevap verebilmek için öncelikle fiziken maç sonuna kadar ayakta kalabilmemiz şart.
    ikinci olarak, bazı maçlar vardır takımın yarıdan fazlası vasat oynarken, iyi oynayan 3-4 kişi sayesinde sonuca gidebildiğiniz, maalesef bu onlardan değil...
    burada takım halinde gerek hücum ederken, gerekse savunma yaparken belli bir standardın üzerine çıkılması şart.
    bir de lütfen; bireysel hata olmasın ve oyuncu sayısı olarak eksilmeyelim.
    elbette tüm bu yazdıklarım olursa maçı kazanırız demiyorum, diyebilmek için de yetmez zaten ama bir şekilde oyunun içinde kalabiliriz demek zor değil en azından.
    günün sonunda, 100 kişinin 100'ünün de mağlubiyet yazabileceği bir maç oynanacak.
    ama galatasaray'ın o yapılamayanları yapma kültürü de yok mu, bir yandan bu da içimizde tatlı bir heyecanın sürekli aportta beklemesini sağlıyor.
    umarım ilk maçta oyun olarak aldığımız lezzete yakın güzel bir maç olur, ve iyi bir sonuçla evimize döneriz.
    bu sezon, özellikle her şampiyonlar ligi arefesinde dile getirdiğim benim açımdan öne çıkması gereken en önemli düşüncem ise şu; olası bir normal mağlubiyette (ki 6 maçın içindeki en masumu olur bu akşamki) taraftar olarak bunun lige sirayet etmemesini, oyuncuların ayakta ve moralli kalmalarını sağlamalıyız. devam eden bir lig yarışı var, ve seneye yeniden bu arenalarda boy göstermek istiyorsak şampiyonluk elzem.
    bunun bilincinde hareket etmeliyiz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın