resim
İsmail Kartal
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:63
Uyruk:Türkiye
  • 930
    fener takımıyla 2023-24 sezonunun ilk 20 resmi maçının 19’unu kazanması dikkat çeken, fakat zorluk derecesi bir tık yüksek olan ilk maçta (4 kasım 2023 fenerbahçe trabzonspor maçı) takımı lehine yapılan önemli hatalara rağmen (kazandıkları ilk penaltı öncesi penaltı yapılan oyuncu zaten faul yapmış pozisyon geçersiz olmalı, ikinci penaltı öncesi hücum oyuncusu elle müdahale etmiş topa o yüzden yine geçersiz olmalıydı) kaybedince bir anda adı vasıfsıza çıkmış yardımcı antrenör bazlı, yumuşak başlı atanmış kişi.

    atlanan bir gerçek var ki bir şey çok olunca değeri azalıyor. mesela herkesin 1 milyon doları olsa alınabilecek hemen her şeyin fiyatı inanılmaz artardı. bir anlamı kalmaz, 1 milyon dolardan 1000 diye bahsederdik. keza halı sahada kaleciler kötü olunca maçlarda skor tutamaz hale gelirsin “beyler fark 1 yelekli” falan gibi enflasyon etkisi azaltıcı tanımlar kullanırsın.

    rakibin senden 2 deplasman 2 de derbi fazla oynamış, hayvan gibi şampiyonlar ligi fikstürünü aşmış ve yine senle aşağı yukarı aynı puanda devam ediyorsa ve üstelik tüm bunları senin durumuna mukabil fiziken hazır olmayan oyuncular ile yapabiliyorsa başardıkların çok da bir anlam ifade etmiyor demektir. dün “fark 2 lacivert” idi, bugün “fark 1 kırmızı” oldu.

    ismail usta takımı kendine getirip bir şekilde devam etse, fenerbahçe kendi tarihinin puan rekorunu kırsa bile ligi kazanamayacak. çünkü galatasaray’ı bir kez dahi yenemeyecek. hatta belki 0 çekecek, belki beşiktaş’a ve adana demir’e en az birer kez takılacak.

    bunlar varsayım tabi. yüksek ihtimalle sezonu da tamamlayamaz. başımda ali koç olsa isterse kanım sarı lacivert aksın ben de tamamlamazdım. ama bu abi görevden affolana kadar gitmez. gitmek için bile bir inisiyatif almak lazım zira.
App Store'dan indirin Google Play'den alın