resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 7696
    çok yanlış bir şekilde sahaya sürüldüğünü düşündüğüm futbolcumuz. futbolda düzenli oynamak performans arttırır ancak sürekli oynamak performansı düşürür. tıpkı icardi'de olduğu gibi. 2-3 maçtır ne preste var ne takım oyununda. çünkü bitkin düştü. 2 maçlık dinlendirme kendisine fiziksel ve zihinsel olarak rahatlama getirecekken aynı zamanda sakatlığının üstüne sakatlık yaşamasını engelleyecek ve hali hazırda varolan sakatlığını daha çabuk iyileştirecektir.

    taraftarımızın şu şekilde bir savunması olabiliyor "e abi yedek mi bırakacaksın bu kadar oynamayı isteyen bir adamı?" evet yedek bırakacaksın motivasyonunu düşürmemek için. aralıksız çalışma motivasyonu azaltabilir. dinlenme türü olaylar oyuncunun açlığını arttıracağı için oyun sevgisini ve isteğini en üst seviyeye çıkarır. sonuç? sonuç daha istekli ve motive olmuş bir şekilde sahaya çıkar.

    daha bir çok şey sayılabilir takım dinamikleri, mental ve duygusal dengenin korunması, kas belleği ve teknik beceriler gibi ancak şu anda yazdığım şeyler dahi kendisini dinlendirmenin ne kadar mühim olduğunu gösterir nitelikte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın