• 8099
    bitik bir durumda olan camia. her anlamda çok sıkıntılı haldeler. 20 maçın 19'unu kazandıkları ortamda, liderden yalnızca 1 puan geriye düşer düşmez seferberlik ilan ettiler. her yerden saldırmaya çalışıyorlar, ali koç kontrolünü kaybetti. inanılmaz kırılgan durumdalar. en ufak bir sıkıntıda herkes birbirine giriyor.

    aklı başında fenerbahçeliler ve fenerbahçe yalakası beşitaşlılar ısrarla ''galatasaray'la saha dışına çıkmayın, savaşa girmeyin. kazanamazsınız, sizi yutarlar.'' diyor. bunlar daha ilk puan kaybında yine o yola giriyor.

    bunun tabii ki geçmişten gelen birçok faktörü var ancak daha 11. haftadaki ilk puan kaybında bu denli hezeyan galatasaray'ın durumuyla alakalı. her şey kusursuz gidiyor gibi görünürken daha ilk tökezlemede galatasaray'ın liderliği alması fenerbahçe'yi çok bozdu. dahası gelecekle ilgili tedirgin ediyor çünkü galatasaray zaten avrupa ile birlikte bu sezonun en zor döneminin sonuna yaklaşıyor. ''şimdi böyleyse ligin 2. devresi nasıl olacak?'' psikolojisi fenerbahçe'yi çok bozdu. hocalarının daha ilk ciddi sınavda patlaması ama galatasaray'ın çok zor maçlarda çok iyi işler çıkarması çok bozdu.

    adana deplasmanı çok kritik. oradan da bir darbe gelirse işte o zaman seyredin cümbüşü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın