• 33
    ya fener ya da biz bir yerde kırılacaktık, sonuçta 38/38 yapacak halimiz yok. lakin en istemediğim aradaki farkın 2 maça çıkması, yani önce bizim kırılmamızdı, çok şükür ki bu olmadı, ve trabzonspor'un fener'i silkelemesi ile bizden önce kırıldılar ve liderliği aldık.
    (bkz: 4 kasım 2023 fenerbahçe trabzonspor maçı)

    ben şunu düşünüyorum, fener'in kırılması, ard arda galibiyetlerinin son bulması bizi de bir miktar rahatlatacak, ve biraz daha rahat oyunlar oynamamıza vesile olacaktır. bu maçı da bu açıdan değerlendiriyorum.
    yalnız volkan demirel'den ricam, fener maçlarındaki cesur oyuncu (bazı isimlere ilk kez yer verme) ve taktik (mesela geride üçlü oynama) seçimlerine bu maçta da yer vermesi.
    aksi haksızlık olur, bak kul hakkına girersin sonra...

    işin şakası bir yana bayern maçı'ndan dönüşümüze denk gelmesi maçın zorluk derecesini arttırıyor.
    kasımpaşa maçı kaldırdı ama okan hoca'nın sırf nelsson'un gönlü olsun diye defans kurgusuyla oynamamasını diliyorum, bu hem sanchez' i, hem de abdülkerim'i bozuyor.
    kaan ayhan elinden geleni yapıyor, özellikle şampiyonlar ligi maçlarımızda orta sahanın direncini arttırıp, oyunu tutmamızı sağlıyor ancak özellikle lig maçlarımızda ortada torreira'nın yanında üretkenliği arttırıcı bir çözüm bulmamız da elzem. maalesef ne sergio ne de ndombele ihtiyaca cevap verebilir seviyede bugün itibarıyla.

    özetle, zor bir maç, her maç için tekrarlıyorum belki ancak umarım oyuncularımızın onca mücadele ve emekle kale önüne kadar getirdiği atakları doğru pas şiddeti, tercih ve daha dikkatli, ciddi gol vuruşları ile süsledikleri, sonucunda 0-1 de olsa kazandığımız bir maç olur...
App Store'dan indirin Google Play'den alın