• 2357
    türkiye'de son 20 yılda ne yaparsan yap rezil olmuyor üstüne de para kazanıyorsun. binlerce örneği var. ahmet çakar, rasim ozan, sinan engin falan filan dünya kadar adam var. ve bu insanlar bizler sayesinde para kazanıyor.

    niye insanlar mehmet demirkol'dan objektiflik bekliyor abi. adam zaten açık açık fenerli. yani şu ve şu tarz adamların programlarını izlemek, gündeme getirmek neye benziyor biliyor musunuz; "abi bu fenerium'da da hiç galatasaray, beşiktaş ürünü yok. bu ne abi her şey sarı lacivert" gibi bir durum. ne bekliyorsunuz ?

    - dur şimdi akşam mehmet ne dicek ? dur rıdvan'ı açalım.
    - en büyük fener.
    - ohoooo ne dediii. holigan.

    ya ne dicek adam. fenerli zaten. millet artık objektif olmayı falan beis görmüyor arkadaşlar. burası isviçre falan değil. millet burada para için yaşıyor. hani yıllar önce meşhur olan ama sonra fakirlikten yemek alacak para bulamayan popçular, arabesçiler, oyuncular vardır. onlar neden bu halde biliyor musunuz ? kimse kendilerini artık dinlemiyor ve izlemiyor.

    izlemeyin arkadaşlar. haberlerini paylaşmayın. takip etmeyin. gündeme getirmeyin. şu adamları izledikçe para kazandırıyorsunuz. kimse cebinden çıkarıp 5 lira vermez bu adama ama hepimiz kendisine para kazandırıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın