• 6135
    averajla şampiyonluk kaybetseler muhtemelen hala dalga konusu olacaklardı. biz averajla şampiyonluk verdik üstüne ertesi sene ligden düşme potasına falan girdik. kim hatırlıyor? kimse. çünkü sonraki sene rekorları kıra kıra şampiyon olduk. ama buna sebep sade ve sadece kendileri.

    kötü şeyleri travmalaştırma konusunda dünya markası adamlar. ali koç gibi yöneticiler de yaraya tuz basa basa iyice ayarlarını bozuyor. bu mevzu fener’de kulüp kültürü olmaya başladı ki bence korkunç bir tehlike. bir iki sene şampiyon ol sonraki sene son haftalarda ver camia karışır, seri başarısızlıklar gelir. o hale geldiler. ve kültür olarak oturuyor dediğim gibi.

    ha ne kadar umrumda? hiiiiiiç.* sıkıntı şu ki; bu halleriyle ülke futbolubu toksikleştiriyorlar. yoksa aynen devam etsinler bence. ne demiş napolyon; “rakipleriniz hata yapıyorsa asla rahatsız etme.”

    o değil de şimdi napolyon’dan örnek verdim ya. şu yazıyı okutsan %90’ı anlatılana değil napolyon’a odaklanıp “gs-fransa zaaaxd” muhabbeti yapar. enteresan adamlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın