• 6130
    bugün seyircilerin gösterildiği anlarda gözyaşı döktüklerine şahit oldum. özellikle 3-2'den sonraki süreçte birkaç taraftar bu şekilde ekranlarda denk geldi. şampiyonluk maçlarında, final maçlarında yaşanacak ruh hali bunlar.

    psikolojileri bozuk. ben böyle bir sahneyi ligin ortasında hayatımda ilk kez gördüm. bakmayın siz maç sonu destek verdiklerine, çok kırılganlar. adana demir karşısında yaşanacak bir kayıp ile beraber travma büyüyecek ve bu yıl da olmayacak diye kabullenmeye başlayacaklar. ancak tehlikeli olan yanları ise çok saldırgan bir hale bürünmelerinde gizli. kayıplar büyüdükçe camia olarak daha da çirkefleşecekler. kontrollerini kaybetmeleri lehimize; ancak bugünkü maçta göz göre göre yapılanları gördükçe tedirgin oldum. 2010-11 senesinden daha arsız bir halleri var. bu aşamaya geçtiklerinde uyanık olmamız lazım.

    bir yandan da oyunumuzu geçen yılın da üstüne çıkarmamız lazım. çok tökezlemeye gelmeyecek bir yıl geçiriyoruz. tek farklı skorlar bizde de gerginlik yaratıyor ve camiaya olumsuz yansıyor. biz ne kadar seviyemizi yükseltirsek onlar da o kadar bu yıla dair beklentilerini düşürecekler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın