• 453
    halı saha maçım vardı tam maçın başladığı saatte. o yüzden maçı izleyemedim adam akıllı. eve dönünce ilk yarıyı izledim ve baya baya beğendim galatasarayımızı. tek sorun iş bitiremiyoruz. top rakipteyken çok iyiyiz. sadece torreira ve boey değil (bu adamlar aşırı üstün.) diğer futbolcularımızda elinden geldiğince odaklı.

    ama bir şeyler eksik. hücumda, top alış verişlerinde, birbirine yakınlaşmakta eksiklerimiz var. ziyech biraz pas olayında katkı verdi ama kerem geri gelip sırtı dönük top aldığında kaybediyor ve bunu artık öğrenmiş gibi. fazla top istemedi. bu kez ne oldu? icardi artık top gelmediğinden üç dört kez geri gelip top aldı, al ver yaptı. bu sefer de önde bir forvetten yoksun kalıyorsun ki o forvetin tam bir avcı. biz bu 4-2-3-1 taktiğinde eğer ısrarcı olacaksak, bu taktikte kesinlikle bir 10 numaraya 6 numaradan daha çok ihtiyaç duyuyoruz. şahsen ben zaha'yı sırtı dönük top alabildiği için 10 numarada denerdim. en azından lig maçlarında.

    özetle, kötü oynadığımız filan yok. gol atamadığımız pozisyonlar var. ve hücumda geliştirmemiz gereken oyun kurguları var. biraz da hücumda birbirine alışmak da önemli tabi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın