• 75
    kerem aslanım, seni seviyoruz ama şu topu zımbala artık şu kaleye. herkesi sustur, yoluna devam et. destek görmeye devam edeceksin, yanındayız.

    sacha'cığım şu davies'in yanından ayrılma aslanım. bu davies bayağı hızlı renktaşlar, ilk maç sacha-tete dominasyonundan ileri çıkamadı. bayağı speedy gonzalez.

    kane beleşçilik yapma. ıcardi'cim sen yazacaksın biliyorum.

    musleracığım; kırık, çıkık yada hatta kıçık bile çıkarsa benim kolumu, omzumu alabilirsin. ben kullanmam olur biter. neuer, formsuz dön be.

    mazroui, sana orayı dar edeceğiz 'zaha' neler göreceksin haberin yok.

    mertens, bitiricilikte zirveni yap. kimmich, sen kimsin ya?

    sanchez, çiğ et vereyim mi aslanım? seversin. sane, çiğ çiğ yer bak benden demesi, sen full geriye oyna en iyisi. sabri sarıoğlu'nun muslera'ya geri pasını falan izle, hep öyle paslar at.

    abdulkerim, maçı güzel bitir. kızına hızlı gidebil diye uçaktaki en hızlı koltuğu sana ayarlayacağız söz.

    coman ve gnabry, sizden tek dileğim dalağınızı..şişirin.

    umarım biz kazanırız, ben her iki tarafı da tutuyorum gerçi.* bayern olarak, gala'ya yenilelim. bu yenilmeme serisi baskısı da bitsin istiyorum açıkçası. başkası olacağına galatasaray'ım olsun.

    not: bu entry'i 9 senedir düzenli geldiğim, gençliğimde bir sürü anısı olan, hem bayern'e hem galatasaray'a üzüldüğüm, hem bayern'e hem galatasaray'a sevindiğim, motosikletimin vazgeçilmez rotası; moda'daki deniz manzaralı kafeden yazıyorum. resmini de şuraya bırakayım, yeni anı olsun. https://x.com/.../1720692915507265556
App Store'dan indirin Google Play'den alın