• 446
    2-1 biten, ikinci yarı cimbom'un bizi uyuttuğu lig müsabakası. yok arkadaş, 2. yarının başında 2-0 yapıyoruz tam ''heh bugün belki rahat maç izleriz'' diyorum, hemen akabinde gol yiyoruz. sonra cinerpaşalı totoşlar maçı biraz daha geriyor, bizimkiler saçma sapan tercihlerde bulunuyor falan. uğraştığımız işlere bak. hadi bunları kenara bırakalım, genel anlamda oyunumuz nasıdıl? valla kötü. çok aptalca hücum ediyoruz. zaten attığımız 2 gol de oyuncu inisiyatifiyle geldi. organize atak sayımız 3-4 tane falandı. onların da çoğunda muhtemelen mamalanmış ex-fbli sadık başarılı şekilde şutları blokladı.

    tete rezil oynadı bugün. zaten topun ucunda oyunculardan biri, bir de bugün ekstra kötü oynayınca sonunda stattakiler de dayanamayıp reaksiyon verdi. lucas ise döktürdü resmen. zaha 2 gol atmasına rağmen maçın adamı net şekilde lucas torreira.

    iyi yanından bakarsak bu başlığa girdiğim ilk entryde bahsettiğim gibi, şikecilerin yarattığı kolpa algılara rağmen 3 puanı aldık; şimdi trabzonspor'dan bir zahmet gerekeni yapmasını bekleyeceğiz. ayrıca uzun bir süre sonra bizim maçımızda akla kara kadar net bir hakem hatası görmedim bugün. bu da günün olumlu ayrıntısı olarak yazılabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın