• 45
    yoğun tempoya biraz ara verip önceki maçtan 6 gün sonra oynayacağımız maç. bu yüzden takım biraz nefes alma şansı bulmuş olacak. icardi'nin de ciddi bir durumu olduğunu düşünmüyorum, varsa da düzelmiş olacaktır diye umuyorum. bu yüzden rotasyon beklemiyorum, her 3 puan bizim için altın değerinde. son maçta gol atan sergio'yu 11 bekliyorum. hem sergio oynarsa uzaktan şut tehdidimiz de artar. icardi, torreira ve boey'e çok yük biniyor, erkenden iyi bir skor elde edebilirsek çıkıp dinlendirilmeli bu oyuncularımız.
    bu maçın en az rize maçı kadar zor bir maç olduğunu düşünüyorum, hata yapmadan rakibe de özellikle cepheden şut imkanı vermeden gol veya golleri bulmamız lazım. hajradinovic ve aytaç çok formdalar ve uzaktan iyi şut atan oyuncular. ayrıca kalecileri gianniotis son 2 maçtır muhteşem performans koyuyor ortaya, belki de ligin şuan en formda kalecisi.

    bizim adımıza hareketliliği ile kerem'in kilit oyuncumuz olacağını düşünüyorum, stoper ikilileri(sadık ve omeruo) tabiri caizse biraz kazma çünkü, kerem'i marke etmekte topsuz oyunda sorun yaşayacaklardır.

    muslera
    boey - davinson - abdulkerim - kazım
    torreira-sergio
    tete-kerem-zaha
    icardi
App Store'dan indirin Google Play'den alın