resim
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Takım:Al-Nassr
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.88
Uyruk:Portekiz
  • 3700
    bu saatten sonra kendisine önerim, güzel bir yayık ayranı, üstüne kızılay sodasını içmesidir. bu kadar hazımsızlık da pes yani.
    https://www.instagram.com/...MzRlODBiNWFlZA%3D%3D

    öyle ki 2013 ballon d'or sonrası, messi için 'ballon d'or için 1. sıraya beni koymadığını biliyorum.' dedikten sonra tam tersi olduğu kanıtlanmıştı.

    2010'da gelen kuralla başlayan, sadece spor yazarları değil, milli takım kaptanları da ballon d'or oylamasına dahil edilmişti. 2010-2013 milli takım kaptanları oylarında, messi cristiano'ya tam puan verirken, bu süreçte ronaldo'nun messi'ye asla tam puan vermediği ortaya çıkmıştı.

    biliyorsunuz, 2010 ballon d'orda değişen kural sebebiyle, wesley sneijder spor yazarlarının oylarında 1. olmasına rağmen, ödülü messi'ye kaptırmıştı. bu yüzden yıllarca messi 'hırsız' muamelesi gördü.

    peki 2013'te ne oldu?
    o yıl spor yazarları tarafından franck ribery** 1. sırada gösterilirken, kaptanların oylarıyla ronaldo ballon d'or aldı.

    bu ikilinin oynadığı takımlar en üst düzey takım olduğu için, ve o dönemki lider figürler kendileri olduğu için bundan daha doğal bir sonuç beklenemezdi zaten. birçok milli takımın kaptanı tahminen o dönem çoğunlukla real ya da barca'da oynuyordu.

    o değil de hep eski galatasaraylılar yeni kuralın kurbanı olmuş.*

    neyse sonuç olarak 2008-2015 dönemleri arası medyada inatla messi'ye sataşmasına rağmen, messi tarafından sallanmamış bir insandır kendisi. şimdi kırılan egosunu arabistan'da toparlamak için uğraşadursun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın