• 1145
    saç vole'de diyor ki; 28 ekim 2023 rize-galatasaray maçında hakem neden son dakika da taç atışını kullandırtmamış, böyle durumlarda hakemden işkillenirmiş.

    bu arada arkadaş maçı da izlememiş.* izlese görürdü zaten, hakem o bölgede 1-2 kere taç atışı kullandırdı. sonra top aynı bölgeden bir daha taca çıkınca maçı bitirdi. zira uzatmaları geçeli 15-20 sn olmuştu. sabaha kadar taç attırmasını bekliyorlar.

    bir takıma operasyon yapan hakemi anlatırken, orta saha da lehine karar verir. kritik yerlerde fişini çeker diyor. fener'in lehine bir konu olduğunda aynı eleştirdiği hakemlerin tavrını birebir sergiliyor. galatasaray söz konusu ise sert eleştiri, fener söz konusu ise orta saha da düdük çalan hakem gibi hafiften geçiştirme. bu fenerlilerin hepsinin kafa aynı. tek bir pozisyonu ofsaytımsı diye ağızlarından düşürmezler. fb'nin lehine uydurulan bir araba pozisyonda üç maymun'u oynarlar.

    geçen sene aldıkları penaltıların yarısı uydurma, arda güler'in fedon gibi denize atladığı pozisyona penaltı veren hakemler ve uyarmayan var hakemleri işkillendirsin seni dostum.

    geçen seneki pozisyonları tek tek incelesinler. fener lehine yapılanlar burdan çin'e yeni ipek yolu olur. ne anlatıyorsun sen. herkesi kör alemi sersem mi sanırsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın