resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 6980
    hakan şükür gibi eleştirilen oyuncu. vakti zamanında onun da ne torinolu şabanlığı kaldı, ne de kazmalığı. bahsedilen adam türkiye’nin gelmiş geçmiş en iyi santraforu. bugüne bakınca kerem de aynı şekilde eleştiriliyor.

    kendisinin kale ağzında topun dibine iki maç üst üste girip saç baş yoldurması kabul edilemez elbette, ancak kerem galatasaray hücumlarının seri ve delici olmasının en büyük nedeni. oyunu kendisi kadar hızlandırıp rakip savunmayı allak bullak edebilen başka bir oyuncumuz yok. yüzünü kaleye rahat dönebildiği her an rakip için ciddi tehlike yaratıyor çünkü, sonrasında çorap söküğü gibi gelen hücum setleri oynayabiliyor. bu ciddi bir oyun kurucu özelliği. bunu yapabilen başka bir adamımız yok, yani kerem sahaya oyun şablonu haricinde akıl koymaya çalışan bir adam.

    bu nedenle de maçlara istisnasız as olarak çıkıyor. bunu tartışmak yersiz, kendisinin işlevini gören ikinci bir oyuncumuz yok ne yazık ki. olsaydı keremi dinlendirebilirdik. ancak dinlendiremiyoruz mevcut durumdan ötürü.

    devamlılığı bu kadar yüksek bir adamı da zaten kulübeye almak olmaz. keremsiz çıkacağımız maçlarda oyunun ben tıkanacağını düşünüyorum. açıkçası sırf bu sebepten kupa maçlarını dört gözle bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın