• 4279
    az önce zorlu pire deplasmanından galibiyetle çıkan yüce koç. belki de makus talihi değişti bu gece pana'nın. 66-54 kazandılar, müthiş savunma yaptılar. oly'yi daha önce hiç bu kadar saçma sapan kararlar verirken görmemiştim. özellikle walkup felaket bir oyun oynadı, canaan standartlarinin altında bir şut yüzdesi tutturdu. william-goss ise gecenin en büyük eksisiydi oly adına. vildoza yoktu bugün pana'da, onun yokluğunda bu galibiyetin gelmesi de çok ekstra oldu. juancho ve mitoglou harika bir oyun koydular ortaya, lessort keza. pana için gecenin en büyük eksisi sloukas oldu. zamanında fenerde oynarken obra haksız degilmis kendisine sürekli fırça çekme konusunda.

    ergin hocanın dominant bir guard aradığı bilinen bir şey, 1-2 hafta içinde bu konuda bir tasarruf olur ve o dominant guard alınırsa koç bu geceyle beraber seriye bağlayabilir hem ligde hem euroleague'de. sezonun dönemeci bence bu gece alınan derbi olacak.

    tebrikler koç. hem takımın hem senin bu galibiyete ekmek gibi su gibi ihtiyacı vardı. her basketten ve iyi savunmadan sonra tüm bench bütünleşip sevindiler. aşırı hoş görüntüler çıktı ortaya. bundan sonrasını el'dekiler düşünsün. :))
App Store'dan indirin Google Play'den alın