• 7320
    fred, djiku, serdar aziz, luan peres, becao, samet akayın, mert hakan, king saydığım oyuncuların çoğu aynı dönem adele ve kas sakatlıkları geçiriyor. savunma hattında net bir stoperleri kalmadı. belki samet'in sakatlığı görece bir sonraki maçta oynaması için hafif olabilir.

    bir takım aynı dönem bu kadar üst üste sakatlık veriyorsa antrenman şeklinde bir yanlışlık veya fazla yükleme var demektir. üst üste sakatlık varsa bir oyuncu grubunda takımın geri kalanı için hala sakatlık yaşama riski devam ettiğinin de altını çizelim.

    bu arada avrupa maçlarının çoğunda yedek kadroyla çıkarak meydana geldiği yine farklı bir not olarak kenarda dursun.

    kazanma oranına bakınca elbette fenerbahçe geçmiş yıllara göre daha kaliteli kadrosu var ve oyun sistemi daha iyi bu yüzden şaşırmıyorum. istatistiksel olarak illa takılcaklardır ama bu sürekli olacağını sanmıyorum. bunun sebeplerinden biri ligin takım kaliteleri oldukça düştü ayrıca avrupada görece çok rahat rakiplerle ilerliyorlar.

    bize dönersek biz ilk hafta kayseri ile içerde oynasaydık yüksek ihtimal 10/10 ile başlayacaktık. ilk maçın deplasman, zemin ve oturmamış oyun azizliğine kapıldık diyebiliriz.

    eğer mart ayına doğru 1-2 puan kafa kafaya girebilirsek fenerbahçenin avrupa maçları zorlaşacağı için bizim durumumuz nolur bilmiyorum ama görece daha avantajlı duruma düşeriz.

    bence onlar kaçsın biz mart ayının ortasına kadar kovalayalım sorun yok. bizim enselerinde olmamız şu an oldukça büyük baskı yaratıyor. bu durum mart ayında daha ekstrem baskılar yaratacaktır çünkü avrupa için daha çok fiziksel efor sarf edecekler.

    kısaca söylemek gerekirse bu lig iki takım arasında kafa kafaya gidecek. biz bu yolda ne kadar az puan farkıyla arkalarında kalırsak oldukça avantajlı olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın