resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 6977
    girdiği pozisyonlara oynadığı mevkiiden dolayı girdiğininin düşünülmesi çok komik. zaha, tete ve mertens sanırım stoper oynuyorlar ki kerem kadar pozisyona giremiyorlar. onları da biraz boş alanlara koşu atmaya davet ediyorum.

    kendisini yasin öztekinle bruma ile kıyaslamak falan da inanılmaz bir durum. kerem 2 sezondur* double-double (10 gol + 10 asist) istatistik yaptı, muhtemelen bu sezon* da yapacak. "anadolu maçlarında iyi ama büyük maçlarda canımızı yakar" denen adam kadıköy'de, sami yen'de, old trafford'da, ligde, kupada, derbilerde, şampiyonlar ligi'nde stadyum fark etmeksizin golünü asistini yaptı. ama olur mu lucas ontivero'yu eleştiriyordunuz kerem'i eleştirmiyorsunuz(!) geçiniz... desteği bu kadar hak eden bir oyuncusuna bile destek olmayıp ıslıklayacak olanları da şükrü saracoğlu tribünlerine davet ediyorum.

    eleştiri elbette olacak, kerem'i savunanlar eleştirmeyin diye savunmuyor. linç ediyorsunuz o yüzden savunuyor. eleştiri ile linç aynı şey demek değildir! sizin yaptığınız haksızlıktır ve linçtir. boş kaleye kaçırdığı pozisyonları elbette gol yapması gerekiyor, bitiricilik üzerine, topa ilk dokunuşu üzerine, son tercihlerdeki kararlılığı üzerine elbette çalışması gerekiyor. ama örneğin icardi de çok gol kaçırıyor, ona niyeyse "henüz" bir şey diyemiyorsunuz. kerem gayet de galatasaray seviyesinde fark yaratan ve ilk 11 oynamaya devam etmesi gereken bir futbolcudur, eksiklerini de çalışarak giderecektir, ben kendisine inanıyor ve güveniyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın