• 7303
    geçen seneye göre daha dengeli bir takım kuran ve bunun meyvelerini toplayan takım.

    ligde on maç oynamış ve hepsini kazanmış bir takıma dişli rakiple oynamadılar demek bana göre başı kuma gömmekten öte bir teselli değildir. geçen seneye de iddialı başladılar ancak bu kadar rahat maç kazanıp seri yapamıyorlardı. bu sene rahat maç almalarının en büyük nedeni, hücum elemanlarının geçen seneye göre etkili olup savunmanın daha güven veren biçimde sahada olması. böyle olunca rakiplere alan vermiyor fenerbahçe kolay kolay. işin motivasyon yanında da rakipler neticede 10 senedir şampiyon olamayan bir camiaya karşı sahaya çıkıyorlar. geçen sene rekor puanla şampiyon olmuş, şampiyonlar liginde dengeli giden galatasaray’a karşı motive olmak, fenerbahçe’ye göre daha kolay.

    ayrıca galatasaray bu sene de geçen senenin aynısını oynuyor, önde baskı geride risk oyunu. haliyle rakipler bize karşı sıkı geçiş oyununu tercih etmekte haklılar, maçlarımız bu yüzden sıkışıyor. fenerbahçe ise bu sene daha kapalı kutu. oyunlarının rakipler tarafından çözülmesi zaman alacaktır.

    skoru her maçta ilk yarıdan alan ve on maçlık seri yapmış bir takım net şampiyonluk adayıdır. bunu küçümsemek yalnızca bizi tehlikeye atar. bu sene şampiyon olmamız çok ama çok önemli. derbiler hiç olmadığı kadar önemli çünkü ligin içindeki makas ciddi derecede açık. şimdiden biz ve fener puan farkını kapatılamaz seviyeye getirmiş durumdayız, kaldı ki sadece onuncu haftadayız.

    demem o ki bu sene rakip ciddi. elbette tökezleyecekler, ancak biz de tökezleyeceğiz. önemli olan konsantrasyonu asla bırakmamak. sözlükte ve sosyal medyada olan ciddi rakiple karşılaşmadılar geyiğinin genel olarak züğürt tesellisi olduğunu düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın