resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 6960
    yersiz şekilde çok sert eleştirilen, galatasaray futbol takımının hücumdaki her şeyi.

    linç girişimlerinin hiçbir kıymeti yok. kerem altından daha değerli bir futbolcu. kilit pas, pas yüzdesi, top kaybı oranları, başarılı dribling, çalım, istatistiklerde görünmeyen ama oyuna etkisi büyük diğer etkenler dahil hiçbirisini kıyasa katmayalım.

    kerem aktürkoğlu'nun entry tarihi itibariyle istatistikleri: 5 gol 6 asist
    wilfried zaha + dries mertens + tete + hakim ziyech dörtlüsünün entry tarihi itibariyle istatistikleri: 6 gol 5 asist

    diğer istatistiklere hiç açıp bakmaya gerek dahi yok. tete-zaha ikilisinin toplamda 40+ top kaybı yaptığı, oynadıkları tüm dakikalarda çizgide saklanıp gelen topu ya ezdiği ya da gerisin geri yolladığı pek çok enstantane var. hakim ziyech ise fiziken yürüyerek 60 dakikayı ne zaman çıkarır, çıkarabilir mi daha belli değil. kerem ele avuca sığmıyor, maç ayırt etmeksizin sürekli fırsat kovalıyor ve yaratıyor, sonuçlandıramadığı zaman kelle koltukta gezmeye başlıyor. akıl alacak iş değil.

    hep diyorum yine diyeyim allah kerem aktürkoğlu'na yardımcı olsun. tüm kariyeri boyunca yaşadıklarını bu yetenekte, verimlilikte, saha dışıyla asla gündeme gelmeyen hiçbir futbolcu yaşamamıştır. allah yolunu açık etsin. çelikten kuvvetli bir mental yapısı var, umarım bu sezon kendisine yapılanları da kaldırabilir ve daha da gelişerek bu cendereden kendisini çıkartır. benim dahi ağırıma gidiyor bazen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın